Lucky Neckwarmer

Jeg fikk en bestilling på en av disse og en hals med knapper for noen dager siden. Nå er Lucky Neckwarmer ferdig og halsen mangler bare knapper, men det kommer i eget innlegg.

Denne lilla halsen er strikket til ei nydelig lita jente. Jeg syns disse er flotte til barn og voksne, de passer alle aldre og både gutter og jenter, det kommer bare an på hvilken struktur man strikker i og farger.

Jeg elsker lilla som forresten er en av fargene i høst, så jeg blei kjempeglad da den lille jenta skulle få en fin lilla hals. den er varm og god og lagt dobbelt så vinden ikke blåser rett igjennom. Halsen er strikket av Sterk fra Du store alpakka, og er et nydelig mykt og slitesterkt garn som ikke klør.

Halsen lukkes lett med en liten knapp bak. Lettvint for foreldrene og lett når barna blir store nok til å sette de på selv.

Jeg må si jeg er veldig fornøyd med merkelappene mine som jeg har kjøpt på minanamnband.

Jeg håper disse blir populære, for de er morsomme å strikke og de kan varieres  mange forskjellige strukturer.

Oppskriften er min egen, den designa jeg da mine egne barn trengte noe i halsen, men ikke noe så stort som skjerf. Mine barn elsker disse halsene.

Reklamer