Nøstebarnbukse….

Jeg elsker denne oppskrifta på ullbukser. Jeg har modifisert den litt som jeg gjør med alt.

De sitter som støpt og er lette å strikke. De ser litt morsomme ut når de er ferdige med laaange tynne bein. Men når man får de på så er de knallfine. Jeg bruker alltid knyting i livet da jeg syns det er bedre enn strikk. men det er sånn jeg liker det. Det er jo ikke noe problem å bytte over fra snor til strikk om man vil det.

Denne buksa har jeg strikka på bestilling til en 4 åring. Buksa er strikket i Smart fra Sandnes siden mottaker ville ha superwash. Jeg brukte pinne nr 3,5.

Knyting i livet er det mest praktiske syns jeg. Jeg er ikke så glad i strikk, i alle fall ikke på denne type bukse.

Håper mottaker blir fornøyd med buksa. Jeg er veldig fornøyd med den.

Ellers å har jeg strikka ferdig den lille lilla halsen til ei supersøt lita jente. mens jeg venter på at den skal bli tørr så har jeg lagt opp til Hals med knapper. Supermykt og varmt å ha i halsen.

Håper du har en fin kveld.

Reklamer