Hemlock Ring Doily Throw

Dette er pleddet jeg skal strikke når jeg får tid. Det er opprinnelig en gammel flott duk som noen har laget om til et slags pledd. Jeg har 1200 gram liggendes her som jeg har planer om å bruke til pledd. Litt av ett prosjekt ja, men det skal i alle fall bli ferdig en dag. Jeg har ikke begynt enda.

Fantastisk mønster syns jeg. Jeg tror nok jeg må kaste meg over dette etterhvert.

I løpet av kvelden skal jeg strikke ferdig Nøstebarnbuksa. Er litt lei av å strikke to rett to vrang på to laaaaaange bein nå, men den blir kjempefin. Jeg fikk i tillegg en ny bestilling på Hals med Knapper og halstørkle. Det er gøy. Har kjøpt inn garn i dag så jeg legger nok opp i morra. Skal bli deilig å strikke med Sterk og Puno.. Supermykt deilig garn.

Om du strikker, hekler eller syr så stikk innom Strikkeverden\Sykroken en tur, der er det et aktivt forum med mange hjelpsomme damer og massevis av inspirasjon. Akkurat nå foregår det også et par alonger. Så ta en titt da vel.

Reklamer