Tåkete….

… er akkurat sånn hodet føles for tiden. Mange tanker som surrer og mye som skal gjøres framover. Men det er moro også. Denne uka har jeg jobba en del, men neste uke er det litt mindre vakter å da blir det mer tid til strikking. Hurra, det er jeg glad for. jeg er veldig glad i jobben jeg har, men håper på å kunne leve av det jeg gjør i framtiden.

Jeg trenger en til å hjelpe meg med å lage nettbutikk etterhvert, eller i alle fall lage oppsett så jeg kan legge inn nye produkter for salg o.l. Så om du kjenner noen som gjør dette og er seriøse så legg gjerne igjen en kommentar eller en adresse den personen kan nås på.

Videre ønsker jeg å importere og selge mine favorittgarn som Rowan og Du Store Alpakka. Begge to har fantastisk mye flott garn.

Disse tåkete, supermyke, deilige nøstene skal snart startes på. Som jeg gleder meg, planene surrer i hodet, og jeg har skrevet ned en del ideèr. Håper det blir som jeg vil, men nå er ikke jeg den som gir meg før jeg blir fornøyd.

Strikkepinnene jeg bruker er DISSE og der kan du lese mer om de. Utrolig gode pinner, de er spisse og lette. Perfekte for meg i alle fall.

Gleder meg til denne ribbestrikka buksa jeg driver på er ferdig. Da fyrer det løs med nye prosjekter. Jeg har begynt på ett men bare så vidt siden buksa er førsteprioritet. Litt sakte går det, men med den del jobbing så får jeg ikke tid til å sitte og strikke.

Har du noen planer for høsten?

Reklamer