Så da sitter jeg her å funderer litt da….

Tenker og prøver å planlegge litt til høst\vinterkolleksjonen min. Er kanskje å ta i litt å kalle det en kolleksjon, men det kommer en liten rekke ting i flotte høst og vinterfarger. Farger som går i dus grålilla, lys jeansblå og dus rosa. Men også skarpere farger som orange, turkis o.l. Jeg vil ikke «avsløre» alle fargene nå.

Nå om dagen så strikker jeg på en Nøstebarnbukse men jeg har også lagt opp til en Lucky Cowl i litt røffere garn. Garnet er en blandig av bomull og silke, det faller pent og blir ikke for varmt i høstsola og ellers god å bruke inne og ute ( om ikke vinteren blir alt for kald ).

Detter er garnet jeg strikker med nå, det er litt gråere enn bildet men veldig stilig garn syns jeg. Det går litt smått framover siden jeg har flere prosjekter på gang, men bilder kommer etterhvert som jeg blir ferdig.

Jeg prøver å bli ferdig med Nøstebarnbuksa litt fort siden den er på bestilling, men ingen hastebestilling. Det gjenstår ca. 1,5 bein på denne buksa. Gleder meg til å bli ferdig med den for da kan jeg konsentrere meg for fullt på min egen lille kolleksjon.

Det er utrolig gøy å kunne sitte å finne på nye oppskrifter. Det blir en del prøving og feiling men jeg gir meg ikke før jeg blir fornøyd.

Nå skal jeg bare sette meg tilbake og strikke på ullbuksa og kose meg med tekoppen min.

Lurer også litt på om jeg bør\må begynne å skrive innleggene ( hele eller delvis ) på engelsk. Jeg aner ikke om jeg har engelske lesere av bloggen.

I wonder if i have to start to write my blog in english as well as norwegian. 

Jeg setter stor pris på kommentarer. Ha en fortsatt fin søndag.

Reklamer