Unik hårpynt….

Disse strikkene er supersøte 😀 De kan også brukes som knapper. Dama som lager disse flotte motivene har denne bloggen. Hun har mange søte motiver og hele alfabetet. Sjekk ut nettshoppen hennes om du vil vite mer.

Hun som lager disse FINE strikkene driver også to nettforum. Sykroken og Strikkeverden, så om du enten er strikke eller sy interessert så lønner det seg å strikke innom ett eller begge forumene. man finner så utrolig mye inspirasjon. Det er utrolig mange dyktige syersker og strikkere der inne. Heklere også, jeg må ikke glemme de:)

Hun startet også opp en butikk i Arendal sammen med ett par andres for noen måneder siden som heter Masker og Sting. En flott butikk med unike tilbud til de som vil komme dit.

Jeg har vært innom en gang da jeg var på ferie i år. Synd jeg ikke hadde mer tid, men jeg kommer nok tilbake engang. Hver gang vi passerer Arendal så lover jeg å komme innom.

Håper dere vil ta en titt på hva hun lager, og kanskje stikke innom nettbutikken til Masker og Sting. Mange fristende ting der for oss som strikker og\eller syr.

Ha en flott kveld 😀

Reklamer