Airy Summer Cowl…

Nå på norsk. Jeg tenkte å dele denne på norsk også siden det sikkert er en del som ønsker den på norsk. Jeg håper i alle fall noen vil ha den på norsk. Og om noen strikker den så vil jeg gjerne se bilder så legg gjerne igjen en kommentar med link til innlegget.

Garn: Babysilke fra Du Store Alpakka. ( du kan selvfølgelig bruke annet garn også, men dette gir veldig pent fall og litt tyngde i halsen.

Halsen strikkes rundt.

Legg opp 108 masker på pinne nr 5.

1 omgang: Strikk rett

2. omgang: Strikk rett

3. omgang: Kast, strikk to sammen, strikk en, fortsett sånn ut omgangen.

4. omgang: Strikk rett

5. omgang: Strikk rett

Repeter omgang 3 – 5 så mange ganger du ønsker. Halsen jeg strikket er omtrent 25 cm høy.

Hva syns dere om denne oppskrifta? Jeg er veldig glad i den. Jeg skreiv den ned for flere år siden, men så glemte jeg den helt. Håper noen får glede av oppskrifta. Jeg skal strikke flere sånne halser ( eller en annen variant jeg har ) når jeg er ferdig med det jeg driver med nå.

Jeg strikker blant annet en ullbukse på bestilling. Og jeg har flere andre ting som venter på meg. Arbeidsledig kommer jeg i alle fall ikke til å bli denne sommern, høsten og vintern.

Jeg har også klart å rote meg til egent domene. Flere justeringer av siden kommer underveis. Men nå er jeg i alle fall på rett vei.

Ha en flott kveld.

Reklamer