"Crochet In No Time"

Da jeg var i Irland forrige uke fikk jeg øye på en bok i bokhylla til svigermor. Det var så mye fint i den og så mange gode ideèr. Jeg tenkte jeg skulle låne med meg boka til jeg så henne neste gang, men jeg fikk den så nå er den min.. Tusen takk 😀

 

Mesteparten av garnet som er brukt i boka er Debbie Bliss og det finner man overalt om dagen. I alle fall her jeg bor. Mange oppskrifter som de fleste klarer. Noen litt mer avanserte enn andre, men det er greit at det er noe for alle i boka.
Jeg tok bilde av hvert kapittel i boka så dere kan se hva den inneholder. Jeg syns i alle fall den var ma ge fine oppskrifter i den.
Denne bladet plukka jeg med meg da jeg var på Masker og Sting i Arendal. Kjøpte også med meg en garnpakka med nusselige søte 10 grams nøster med Candy garn i bomull. Kjekt det så slapp jeg å kjøpe ørten forskjellige andre store.
Så etterhvert kommer det nok noen kaker og kjeks på bloggen. Ungene var overlykkelig over dette bladet.

Jeg har skifta signaturen min. Jeg følte at denne var mer «meg». Og det er den også. Så fra nå av skal jeg bruke den.

Jeg har også oppdatert sidespalten i bloggen med en DOWNLOAD knapp til Airy Summer Cowl.
Litt ryddig og fiksing skal gjøres på bloggen og jeg skal også skaffe meg eget domene. Er det noen som veit hvordan\om man kan flytte over alt fra blogspot til eget domene??

Tips tas i mot med takk.

Reklamer