Nova dress without arms….

Først vil jeg bare si at mine tanker går til alle de pårørende, omkomne, skadede og de andre som er\var midt i dette. Den 27.juli.2011 var en trist dag for Norge.

Jeg har ikke helt hatt blogglyst etter dette skjedde, men nå er jeg tilbake. I bakhodet har jeg fortsatt tragedien som har skjedd oss.
Kjolen skulle egentlig ha lange armer, men siden mine to snupper blir så fort varme så valgte jeg å droppe armene. De er bare skjørtet som er etter Nova kjole oppskrifta man finner på Ravelry. Den er strikka i Kauni EFL. Jeg brukte ikke ett helt nøste en gang, men jeg hekler ett lite halstørkle som skal matche kjolen.
Bærestykket på kjolen er strikket etter mitt eget hodet.
Jeg vasket de for hånd før jeg sentrifugerte den lett i vaskemaskinen. Lekematta til ungene brukes til blokking. Da jeg blokka dro jeg ned spisser på nedkanten av kjolen. Det blei kjempestilig syns jeg.
Som du se så mangler den knapper enda, men det kommer, Det blir nok brune treknapper kjenner jeg meg selv rett. Fargene på kjolen blei helt nydelig, og de er skikkelig høststemte. Jeg gleder meg til snuppa skal bruke den.

Siden jentene var så søte å plukka blomster til meg så måtte de få være med på bildet. De forsvinner stadig bak hekken for å plukke blomster. Det er visst bedre utvalg bak der.. hehe….

 Jeg skal bli flink til å oppdatere her igjen. Men jeg har vært bortreist i nesten en uke også så det er derfor jeg har vært litt treg. Men det kommer seg igjen.

Ha en fin kveld alle sammen…


Reklamer