En liten update på ett par prosjekter…

Her er i alle fall begynnelsen på Baggy Bølgegenser fra Pickles. Strikker med annet garn og en pinnestørrelse mindre. Ser ut til at den blir bra.
Jeg har lært meg englemasker \ kjærlighetsmasker i dag. Endelig var det min tur til å klare det. Fikk ett tips om en blogg som hadde god bilde tutorial og den er bra. Sjekk ut denne bloggen HER om du vil lære englemasker.
Jeg begynte sånn her, men syns maskene blei for store, det kan man justere selv.

Så jeg endte opp sånn her. Se så søte de er, nesten som små blomster og kjempeenkelt tro det eller ei. Skal hekle ett sjal av Kauni. Det blir deilig tenker jeg. Det veit jeg blir deilig.

Nydelig maskemarkør fra Mono. Må jo vise fram de litt.

Så langt har jeg kommet. På mandag reiser vi til Kristiansand en tur så da blir det stiller her i noen dager. Men jeg skal få handla litt garn og tatt noen bilder så det blir updates når jeg kommer hjem.

Reklamer