Søstrene Grene`s Sikk Sakk klut…..

Jeg syns ikke det er spesielt moro å hekle\strikke kluter, men denne oppskrifta var så søt og lett så den falt jeg for. Jeg fant den på siden til Søstrene Grene. Må si jeg elsker butikkene deres og hele konseptet. Det er fantastisk mange flotte ting der som heller ikke koster en formue.
Jeg syns fargene blei skikkelig friske sammen.

Minstejenta ville ha denne, så da er det bare å sette i gang med noen flere etterhvert da 😀

Jeg lever denne kluten som bidrag til Pinnekrokens utfordring. Kanskje jeg kommer med flere bidrag etterhvert, vi får se hva det blir tid til. Om du liker små utfordringer innenfor strikking og hekling så ta en titt i bloggen til Pinnekroken. De har fått tak i noen flotte sponsorer til premier og det er gøy å se alle bidragene som kommer inn i utfordningene.

Reklamer