Airy Summer Cowl

Denne halsen blei jeg veldig fornøyd med. Luftig og deilig. Varmer men er ikke for varm. Jeg strikket den i Babysilk fra Du store alpakka. Oppskriften er min egen. Jeg vurderer å dele den men er litt redd jeg kommer til å bli stempla som copycat for den, siden den er veldig lik en annen. Men dette var den aller første oppskrifta jeg laget selv for flere år siden.

Den kan brukes lang og hengende eller man kan surre den to ganger rundt halsen. Silkemyk er den og i deilig lilla som er min favorittfarge.

Den kan også brukes som en liten «shrug» over en kjole. Det blei ganske så fint syns jeg selv. Jeg har også bidratt på Pinnekrokens utfordringsblogg med denne.

Jeg fikk også maskemarkørene mine og bokmerkene (oppskriftsmerkene) i posten i dag. NYDELIGE, jeg er overlykkelig.

Er ikke fargene nydelige?
Maskemarkøren kan du får kjøpt HER… Vil du lese mer om Mono kan du gjøre det i bloggen hennes.
Ha en flott kveld, her står døra på vid gap siden luftfuktigheten er så HØY…

Reklamer