Liten veske til strikke \ heklesakene….

Jeg blei litt inspirert på Strikkeverden og måtte prøve meg på en av disse. Lette å hekle så de passer godt for nybegynnere.

Jeg hekla den en del større enn oppskrifta tilsier og den blei kjempefin. Jeg hekla den i Spælsaugarn som jeg fikk i helga. Stritt og hardt garn som egner seg godt til en sånn liten veske. Det gikk jammen fort unna med heklenål nr. 7 også.

Jeg måtte bare putte noe oppi veska for å illustrere. Det er plass til minst to nøster.

Jeg hekla den litt lenger enn det oppskrifta tilsa også. Syns den blei søt jeg. Kan henge på ett armlene på en stol om man er ute feks. Kjekt å kunne slenge denne nedi veska eller sekken i stedet for en kjip liten plastpose som jeg gjorde før.
Oppskrifta finner du HER!!!

Man kan også droppe håndtaket og lage små eller store kurver av denne oppskrifta. Kjekt å bruke til oppbevaring på badet feks.

Reklamer