Gjør det selv: Ergonomisk heklenål

Jeg kom over et innlegg i en blogg da jeg søkte på ergonomiske heklenåler. Hun som eier bloggen hadde laget egne håndtak på heklenålene, så jeg tenkte jeg skulle prøve meg på det også.

Jeg gikk til innkjøp av Fimoleire. Man får kjøpt den på Panduro. Det er omtrent som modelleire men denne skal herdes i ovnen på 110 grader i 30 minutter..

Man tar bare en kladd ( ikke hele kladden da ) av leira og varmer den i hendene. Jeg lagde en langt litt for kort avlang klump som jeg dytta nåla nedi. Lagde så en lang tynn remse for å pynte den opp litt. Lagde også tallet 4 siden det var nr. på heklenåla, men det blei borte bak leira.

Etter jeg hadde fått på leira så holdt jeg nåla sånn jeg vanligvis gjør og lagde ett av trykk i den, Så putten jeg den inn i ovnen.

Verdens peneste blei den ikke, og jeg kommer til å holde meg til ensfarga siden jeg ikke er så flink på å lage mønster. Men å lage egne håndtak er absolutt å anbefale 🙂 Den er god å bruke og passer perfekt til meg. Men kan hende jeg lager den litt tynnere neste gang.

Reklamer