Sommerblått mobiletui…

Tenkte jeg skulle kalle det smartphone case\etui men denne er spesial lagd til en mindre telefon som ikke er smartphone. Jeg skal legge ut disse for salg etterhvert bare jeg får laget noen, alt tar litt tid spesielt når man har hundre andre ting å drive med også.

 Veldig fin frisk sommerfarge syns jeg. Jeg er veldig glad i knallfarger til tilbehør, både til klær og andre ting.

Jeg skulle gjerne ha hatt en symaskin til å sy på lapper med og til å sy  søte små kjoler o.l. Så vi får se hva sommeren bringer med seg.
Jeg har hekla noen sånne nå, og det er moro å lage de. De blir så fine syns jeg. jeg liker de helt enkle, men om noen bestiller og vil ha flapp med knapp eller andre ting kan dette også ordnes selvfølgelig.
Ha en flott kveld. Pass på å nyt været mens det ennå er fint. I alle fall her på Østlandet.

Reklamer