Rowan….

Jeg kom over Rowan garn i garnbutikken i dag. Skulle egentlig kjøpe Addi, men med ei bak disken som ikke visste en dritt om garn så var det vanskelig å finne ut noe som helst. Jeg fant ut at de skulle ha det garnet, men jeg fant det ikke i butikken. Og hun bak disken visste ikke noe ( så ikke ut som hu brydde seg om noe, og hun ga kunder FEIL info, det høerte jeg på lang vei ) og gadd ikke prøve å finne ut av noe heller. Uansett så endte jeg opp med 16 nøster Rowan garn i litt forskjellige typer. Nydelig å kjenne på og litt annerledes struktur på noen av de jeg kjøpte. Mange fine farger også.

Rowan Panama
55 % viscose, 33 % bomull og 12 % lin

Rowan Cotton Glace
100 % bomull

Rowan Savannah
94 % bomull 6 % silke

På Savannah garnet er det en sikksakk søm over garnet hele veien. Ser litt ut som denimstoff på en måte. Vanskelig å forklare. det skal bli moro å prøve ut noe nytt garn 🙂 Jeg fikk i alle fall noe sommergarn, har en del ull og alpakka hjemme, men det er godt å strikke litt med bomull og andre ting også.
Jeg koser meg i det knallfine påskeværet.
Har du shoppa noe garn i det siste?

Reklamer