Out Of My Head Shawlette – Made by Mono

Dette sjalet er det nydeligste sjalet jeg noen gang har strikka. Det er forholdsvis lett å strikke, men det er greit å ha strikke litt før for å lettere skjønne oppbygningen. Oppskrifta er faktisk gratis og du finner den på Ravelry.

Det er Mono som har laget denne oppskrifta. Ta en titt på bloggen til denne fantastiske dama. Hun lager også kjempeflotte maskemarkører. Jeg veit ikke hva jeg skulle ha gjort uten de. Nydelige markører som ikke er i veien for strikketøyet. Nå fikk hun mye skryt her, men det fortjener hun. Jeg stjal ideèn til Mono og tok bilder på en heger ute på klessnora 🙂 Knallvær idag så fargene juger ikke. Jeg har til og med matchende klessnor.

Nå hva syns dere om sjalet? Jeg har allerede ett nytt på pinnene i Babysilk. Dette er strikket i Kauni. Deilig garn. Nydelig farger. Må si jeg likte denne blåfargen ( -e ) veldig godt.

Reklamer