Påskepynt…

Siden jeg er tilhenger av Strikkere – Utfordringsbloggen så prøver jeg å være med på alle utfordringene. Morsomt å konkurrere litt med andre å. Jeg har hatt en liten påskepynt idè i hodet en stund og denne utfordringen var helt perfekt å få, for da fikk jeg fortgang i saken.

Disse hønene er strikket i Fritidsgarn og tovet på 40 grader. Pyntet de litt opp med et lite skjerf, knapper, filt til nebb og treperler jeg hadde liggende til øyne. Syns de blei litt morsomme jeg da. Kanskje litt mer for barna enn de voksne. Men idèen jeg hadde i hodet blei ikke så gærdi 🙂 Den første høna er fylt med fyllvatt og erter i bunn for å kunne sitte.

 En liten gladhøne
Ja, jeg kan da sitter her å glise jeg.
Disse to hønene kan man henge opp i en litt stor kvist eller på veggen for eksempel. De er flate.

 Søte små bustehaler fikk de også.
Ja der var i alle fall min idè. Lot nok barnet i meg ta over denne ideèn. Høne meg her og høne meg der. Gleder meg til neste utfordring allerede. Lurer på hva det blir.
Ha en flott mandag…

Reklamer