Girly Nessie…

Måtte lage en Girly Nessie til vesla. Må vel lage en til 4 åringen etterhvert også tenker jeg. Denne blei laget av restegarn jeg har hatt liggende. Det lilla er Sterk fra Du Store Alpakka ( det brukte jeg i begynnelsen siden det er det mykeste garnet jeg brukte og det blir godt mot huden. Resten av garnet er pt garn. Godt å få brukt noe av restene til noe nyttig. Jeg strikket på pinne nr 4.

Jeg er veldig fornøyd selv og det var jentungen også. Rosa og lilla er veldig populært her i huset. Denne gangen sydde jeg på en merkelapp. Tror jeg skal begynne å gjøre det med alt jeg lager. Litt gratis reklame skader ikke.

Jeg håper flere får høre om meg og hva jeg gjør etterhvert.

Ellers så har jeg ett Smartphone etui på nåla. Har laget et til meg selv også, det skulle egentlig ei venninne ha, men det blei litt for smalt min tlf er noe mindre og passa perfekt). Det ser litt ujevnt ut på bildet, men det er den ikke altså.

Hun ville ha knallrosa, så da endte jeg opp med ett knallrosa selv å. Godt det går omtrent 3 etuier på nøstet. Jeg har brukt heklenål 3 og babybomull fra Gjestal. Litt småglatt så jeg syns det fungerer bedre til etuier enn de som ikke er så glatte. Tror det er merceriset, men det er ikke superblankt som mye annet er .

Reklamer