Min første Nessie…

Morsom å strikke og morsomt å se endene «krølle» seg opp. Ett sjal\skjerf jeg virkelig kan anbefale. Kjempegod passform og mykt og varmt. Mitt er strikket i Kauni farge EYC. Fargene går fra svart til lilla og rosa. Friske fine vårfarger.

 Nessie på pinnene. Det blir flere sånne framover. Vinter, vår, sommer eller høst så er det alltid godt å ha noe som varmer over skuldrene. Det er ikke alltid sommeren er så varm her i Norge.

Det blei et lite bilderas av Nessien min. Jeg fikk tatt bilder ute så fargene er som man ser på bildet. JEg syns det blei skikkelig fint og dette kommer jeg til å bruke MYE.

Oppfordrer alle til å lage i alle fall en Nessie. Mot slutten blir du sittende med en haug av masker en stund, men det minker fort siden man strikker forkorta rader. Må innerømme at jeg syns det var voldsomt med masker en stund, men det gikk fort over.

Reklamer