Nessie sjal….

Tenkte jeg skulle legge inn noen inspirasjonsbilder til dere Nessie strikkere. Jeg veit det er en del av dere så legg gjerne igjen en kommentar 🙂 Jeg har selv strikka en, men må ta noen bra bilder før jeg legger ut bilde. For å si det sånn så kommer det til å bli flere Nessier her i huset.

– Reste Nessie
– Girly Nessie
– Fat Nessie

Er det noen med andre gode forslag til Nessier?

Her kommer det i alle fall noen bilder av de.

Bildene av Nessiene  over  her har Pakkalakka strikket.
De siste to bildene er av Nessierer som er strikket av Susan.

Flotte knallfarger…
Lettstrikka sjal\skjerft som de fleste klarer. Du må kunne legge opp, lage kast, strikke rett og felle av. Ikke noe mer enn det.
Legg gjerne inn en kommentar om du vil jeg skal dele bilder av dine Nessier 🙂
Bildene har jeg fått lov til å låne av de supersnille Nessiestrikkerne.

Reklamer