Kauni garnet mitt…

 Det er første gangen jeg har bestilt dette garnet og jeg vil allerede ha mer. Jeg bestilte fra To Damer og leveringstiden er fantastisk. Bestilte natt til mandag og hadde det i postkassa i dag ( tirsdag ). De har mange farger å velge i mellom. Jeg bestilte farge EYC, EQ og ES. Skulle vel helst hatt alle fargene men noe må jeg jo begynne med. Kauni har lange fargeskift og det virker som er nydelig garn. Ja jeg er over middels interessert i garn og strikking.

Man ser ikke alle fargene på garnet men flotte er de i alle fall. De jeg kjøpte er 150 grams nøster. Og jeg skal strikke i alle fall ett Nessie sjal hvis ikke fler. Denne dama har strikka fler av de. Nydelige sjal 🙂 Oppskifta finnes her men du må være medlem av Ravelry for å ha tilgang på oppskriftene, men det er gratis.

Nå skal jeg legge opp til Nessie så jeg får mer å strikke på. Akkurat som om jeg ikke har nok fra før av, men det er alltid så moro med nytt garn.

Reklamer