Hva vil dere lese om?

Tenkte kanskje det var noe dere lesere ville lese om, eller eventuelt lære? Ikke at jeg kan alt, men jeg kan begynne å ha noen innlegg om forskjellige strikketeknikker kanskje? Eller hekleteknikker? Med eventuelle videoer ( ikke laget av meg for det er jeg ikke noe flinke til ).

Alle forslag tas i mot med takk så kan jeg prøve å blogge litt om alt dere lurer på eller vil lære mer om.

Ellers så har ei inne på Strikkeverden satt griller i hodet på mange angående dette garnet her. Kauni heter det. Det skal være nydelig å strikke med og har lange fargeskift. Kikke gjerne på bloggen hennes her. Hun strikker mye flott 🙂 Må si hun virker utrolig morsom, ikke at jeg har møtt henne men måten hun skriver på er i alle fall veldig etter min smak. Liker skrivemåten veldig godt.

Det er litt vanskelig å se hvordan fargene faktisk blir på dette bildet så jeg legger ved ett til. Jeg har ikke strikka med det selv enda, men skal bestille litt i kveld siden det skrytes så fælt av.

Dette er noen bilder.Finnes sååå mange. Bare å søke opp garnet så spretter det opp en haug med bilder.

Ha en fortsatt fin søndag.

Reklamer