Actionbilder av katteluene…

Det var i allefall to små søte jenter som var veeeldig fornøyde med de nye luene sine, og godt var det. De er alltid fornøyde med det jeg lager så lenge det har riktig farge, men det velger de som regel selv. Øverst har vi minstefrøkna med lue i Viking Balder Multicolour. Fine farger sammen syns jeg. Det var ikke så lett å få tatt bilder men noen blei det da. Hun prøvde å være sint pusekatt på et største bildet, syns heller den pusekatten så litt misfornøyd ut. hehe…

Den lilla lua her er også strikka i Viking Balder. Egentlig så blei denne litt for lang, så den fikk ikke de små katteørene, men den blei fin for det. Kan hende jeg strikker en til som er litt kortere.
Om jeg får tid etterpå så kommer det en liten lettvin oppskrift på pannebånd til barn, kan også strikkes til voksen selvsagt. Men det er fint med pannebånd når det blir varmere i lufta syns jeg. Skal se om jeg får laget min egen oppskrift på denne lua også. Antall masker o.l som jeg brukte med mitt garn.

Reklamer