Lettstrikka kattelue…

Jeg prøve meg på en Hello Kitty lue her i går, men tok opp hele lua igjen for jeg syns ikke den satt noe godt på hodet. Så da begynte jeg å leite etter litt inspirasjon på Ravelry. Der er det vanskelig å ikke finne noe. Må si det er absolutt verdt å gå inn der for en titt man må melde seg inn for å komme inn på siden). En flott side der man kan finne gratis oppskrifter eller kjøpe. De har også ett forum og grupper man kan bli medlem i. Det er en av mine yndlingssider når det kommer til inspirasjon og oppskrifter. Det er så lettvint.

I går kjøpte jeg meg maskemarkører. Skikkelig fine. Har hatt det før men de er så teite. De henger seg opp litt i strikketøyet og har en tendens til å hoppe av når de kommer på vaiern. Nå skal det bli andre boller. Jeg bestilte på Epla av denne dama her. Utrolig flink og veldig hyggelig. Jeg snakka nemlig med henne inne på Strikkeverden mens jeg bestilte. Så da fikk jeg akkurat det jeg ville. Gleder meg til de kommer i posten. Små gleder i hverdagen. Hehe… Maskemarkørene på bildet er de jeg har nå, de liker jeg ikke. Kommer bilde av de nye når jeg får de.

Vel over til denne kattelua da. Jeg fant oppskrifta her, men jeg modifiserte den litt selv for å få den til å passe mine to barn perfekt. Jeg har strikka en hittil. Kjempekjapp å strikke. Lett også for nybegynnere.

Denne lue er strikka i Viking Balder på pinne 7. Så da går det fort unna. Begynte å går kveld og nå er jeg ferdig. Tok ikke mange timene.

 Den er strikka til minstajenta på snart 2,5 år. Nå skal jeg i gang med en til storesøster på snart 4 år. Den skal bli mørk lilla. Actionbilde kommer etterhvert. Når man tar på lua så får den to søte ører 🙂

Hva syns dere?

Reklamer