Hals i perlestrikk med knapper….

Denne halsen har jeg strikka på bestilling. Må ha noe å veksle på med mens jeg strikker pynteborden på teppet. Denne halsen er strikket på pinne 10 så det går fort unna. Ingen knappehull er laget siden den er grovstrikka. Det gjør at den kan kneppes i det uendelige. Kan varieres akkurat som man liker det.

Et lite bilderas av den nye halsen. Håper mottaker blir like fornøyd som jeg er.

Yndlingsknappene mine. De er i tre og kommer i tre forskjellige størrelser. Jeg har kjøpt de på Bogerud.

Mannekengen er kledd opp i en litt frisk vårfarge for dagen. Syns det passet med det fine vårværet og den offhvite halsen. Greit med litt variasjon også.

Jeg har lagd en side på Facebook for de som vil følge meg. Det er bare å trykke på Liker på siden her så liker du siden min.

Reklamer