Pyntekant på Debbie Bliss teppet…

Ja, jeg har fått begynt på pyntekanten på teppet, og det tar litt tid.. Jeg hadde akkurat kommi godt i gang i går da pinnen min KNAKK !!! Så da måtte jeg jo vente med å strikke mer på den.. Men men, jeg skal få bytta den pinnen før jobb i dag. Jeg har bare 51 trekanter igjen 😛 hehe.. Men det går bare man har pinner.

Seee, stakkars pinnen min. Elsker disse pinnene og kommer alltid til å ha de også. De er perfekte siden de er lette, glatte og spisse.

Siden jeg plutselig var uten strikketøy i går så begynte jeg på en ny hals. Et lite prøveprosjekt men det ser ut til at den blir fin. Strikkes på pinne 10 med Rauma Puno.. Fargen er misvisende men jeg får ikke til bedre når bildet tas nært.

Her er fargen mer riktig. Jeg har laget hullmønster på denne halsen også.

Nå har jeg oppdatert kontoen min på RAVELRY også, så om du er der og vil legge meg til som «venn» så er det bare å gjøre det. Morsomt å se hva andre der inne lager også.

Reklamer