Ligner dette et babyteppe??

 Nå ser det i alle fall ut som om det begynner å strikkes litt sammen her. Jeg har ikke noe helt bilde på hvordan det skal se ut i oppskrifta, men jeg fant et par ferdige tepper på netter så jeg har da en viss peiling på hvordan det skal bli og det ser helt riktig ut. Jeg har fulgt oppskrifta og nå går ting litt fortere framover. Det er kjempegøy å strikke noe helt nytt. Veldig kjekt å kunne strikke lapper uten at man må sy sammen hundre deler i etterkant.

Det ser kanskje litt ujevnt ut på bildene men det blir litt strekt o.l mens man strikker, men det ordner seg når det er ferdig og skal strekkes i form.

Måtte ta med et lite nærbilde av ei flette. Ja jeg må jo få lov til å skryte litt. Det er jo mine første fletter dette her.

Jeg syns jeg er heldig som hat fått lov til å være med å hjelpe til 🙂

Reklamer