Lapping med nålefilting…

Jeg leste på bloggen til Nøstebarn for noen dager siden at man kunne lappe ulltøy ved å nålefilte. Så jeg måtte jo prøve dette, siden jeg ikke ha symaskin og hater å sy for hånd.

Jentungen har en Janusdress som er noen år gammel. Det er ikke slitt hull på den men den har hengt fast i en bilbeltegreie et par ganger så det ser ikke særlig bra ut med sånne hull 😛 Hullene hadde rakna litt rundt også. Glemte selvfølgelig å ta bilde først, men det ene hullet var omtrent en halv centimeter stort og den andre ett par centimeter siden det hadde rakna en del. Men nå ser de sånn ut..

Syns de blei litt søte jeg da. Det er jo en dress hun bruker under utedressen uansett, så den duger en god stund til. Hullene var under og over rompa på en måte.. hehe… Litt dårlig det nederste bildet der, men det får gå.

Har du prøvd å lappe på denne måten?

Reklamer