Det går da i alle fall framover….

Entrelac Shawl fra Debbie Bliss er en av tingene på mine pinner om dagen. Herlig garn og morsom oppskrift. Men jeg må innrømme at jeg virkelig var litt irritert i går så jeg la det fra meg og fant ut at jeg skulle sove på det. Jeg trodde nemlig jeg hadde gjort helt feil og tok sikkert opp ørten ganger før jeg fant ut u dag tidlig at det faktisk var riktig, det bare så rart ut med engang.

Man begynner med fem trekanter som henger sammen og strikker alt ut i fra de. Nå har jeg strikka 2 firkanter også med flette. Jeg som har kvia meg så fælt for å strikke flette, men det var så lett. Så jeg roper hurra for fletter. Det kommer til å bli mer av de her i gården 🙂

Her kommer et lite bilde. Tenkte kanskje noen av dere var litt nysgjerrige på hvordan det blir seendes ut om dere ikke har sett det 🙂

Ser litt rar ut på bildet, men det blir bedre etterhvert som det blir mer og mer strikka på teppet. Gleder meg til det blir ferdig. Mykt og godt 🙂

Reklamer