"Fiskebeinlue" og Debbie Bliss

En lue strikket til meg selv, siden jeg ikke har noen baggylue. Jeg la opp 60 masker på finne 5,5. Den er strikket i Rauma Puno. Deilig, varmt og mykt. Jeg måtte forte meg  bli ferdig med den før jeg fikk pakka mi fra Strikkeverden. Jeg og en del andre skal hjelpe de å strikke noen modeller i Viking garn og garn fra Debbie Bliss. Jeg har fått tilsendt garn fra Debbie Bliss og garnet er supermykt og deilig å strikke med. Jeg måtte legge opp å begynne så vidt i går kveld.

Jeg skal strikke et babyteppe. I en garn blanding av kashmir, marino ull og mikrofiber. Supermykt og nydelig garn. Tror nok jeg skal bestille noen sånt garn i seinere tid ja.

Dette er altså det teppet jeg skal strikke. Det er fletter på det også og det har jeg aldri strikka før, men jeg skal nok klare det. Det er gøy med noen utfordringer, for da kan jeg endelig lære meg å strikke fletter. Hjelpepinne har jeg fått låne av mamma så jeg er klar for fletter. Bilder underveis på teppet kommer etterhvert som jeg får strikka litt på det .

Reklamer