Halstørkle på bestilling….

 Halstørkle strikket i Puno.. Glattstrikk med rillekant. Fargen stemmer ikke så veldig. På bildet ser det blått ut, men det er faktisk mørk lilla. Nydelig farge.

Jeg satt på en knapp og strikket et knappehull denne gangen og det kommer jeg til å fortsette med å. Jeg har mange fine gamle knapper liggende etter min bestemor og oldemor så det er gøy å kunne bruke de til noe. Dessuten trenger man ikke å træ halsen over hodet..

Håper mottageren blir fornøyd, for det er i alle fall jeg. Hele familien har sånne halstørkler nå. De er flotte når man skal gå tur å slippe et langt skjerf. Fine bare til «pynt» også. det kommer nok tynnere varianter nå mot våren og sommeren, men det ser ikke ut til at kulda skal gi seg med det første..

Akkurat nå strikker jeg på denne lua. Jeg syns den er utrolig fin. Strikker den i Rauma Puno. Kjempemyk og god 🙂 Håper mottager blir fornøyd når den er ferdig…

Jeg elsker å strikke med Puno.. Mykt og deilig… Drøyt er det å i forhold til andre garn med samme tykkelse.

Reklamer