2 rett 2 vrang….

Lettstrikka varm og myk lue i Sterk fra Du Store Alpakka. Skulle egentlig lage en baggy «blonde» lue som jeg oversatte mønsteret på, men jeg måtte ha noe å strikke til tven om kvelden så da blei det en annen type lue. jeg skal prøve meg på en lue i patentstrikk snart også. Den skal være baggy.

Flotte bilder tatt på badet 😛 hehe.. Men det var der lyset var best da jeg skulle ta bilder…

Jeg la opp 108 masker med Sterk på pinne 4 og strikka 2 rett 2 vrang til jeg syns den var lang nok. Så felte jeg hver andre omgang til det var igjen noen få masker til å snurpe igjen med. Husker ikke eksakt antall da lua er strikka ut i fra mitt lille hodet. Men det er en liten pekepinn på hvor mange masker man kan legge opp. Kommer an på hvor løst\stramt den skal sitte på hodet.

Reklamer