En liten oppdatering herifra….

Jeg strikker og strikker, hele året. Koser meg fælt med det. Pleier å ha mer enn et prosjekt på pinnene i tilfelle jeg blir lei det ene. Jeg begynte som sagt på en tunika til vesla, men tok den opp igjen da jeg var halvveis og begynte på en vest i stedet. Saken er at det bare er glattstrikk helt til man kommer til mønsteret øverst så jeg måtte ha noe annet å pusle med ved siden av. For glattstrikk med 3,5 pinne er kjedelig i lengden. Men den blir fin når den blir ferdig 🙂 Vesla fikk velge mellom tre garnfarger så hun valgte multifarga garn. Kan hende mønsteret forsvinner litt i fargene men det får stå til. Jeg syns det er viktig at de skal få velge litt selv å. Selv om hun bare er litt over 2 år.

Så dette blei min lille hvile fra glattstrikkprosjektet mitt. En liten klut strikket i perlestrikk med Mandarin Petit. Det gikk med ett nøste. Fargen er klar blå ikke like kjedelig som på bildet, men det er sånn det blir når man er bloggedesperat og må ta bilder med mobilen der det ikke er det beste lyset. Kluter er veldig fint å strikke om man vil øve seg på nye teknikker. Da får man i tillegg noe man kan bruke i stedet for disse prøvelappene som jeg personlig hater å strikke 😛

Oppskrifta kommer i ett eget innlegg om noen ønsker den.

Her er i alle fall begynnelsen på vesten. Den har også mye finere fargen enn det som vises på bildet. Jeg har vel strikka ca. 20 cm nå, skal strikke 23 tilsammen om jeg ikke strikker den enda litt lenger. Kjedelig om den blir kort fort. Den ser litt bred ut på bildet men den ruller seg opp nederst. Jeg skal dampe den når jeg er ferdig så da blir den fin.

Forresten, det flotte ( jeg syns det i alle fall ) teppet som ligger under strikketøyet har min kjære farmor hekla. Skule ønske hun fortsatt var her å kunne lære meg litt tålmodighet når det gjelder å hekle med tyyynt garn, det er ikke helt meg. Det holder lenge å hekle med heklenål 3, det er tynt nok for meg. Tror dette pleddet er hekla med 1,25 nål. Hvis ikke 1,00 mm nål.

Det var en liten oppdatering fra meg, håper dere har det bra …

Reklamer