Turkisblå tova votter….

Et par votter til eldstejenta. Strikket etter rød\blånisseoppskrifta, men strikket lenger og uten hullrad denne gangen. De er kjempegode på. Fargen er enda mer knallblågrønn i virkeligheten. Sikkert lyset som gjør at faren blei sånn.

På det ene bildet ser det ut som om den ene votten er større enn den andre, men det er den ikke. Det er bare bildevinkelen som er litt dårlig. Disse vottene er kjempekjappe å strikke og de egner seg også til nybegynnere.

Dette er den rosa trøya jeg strikker til eldstejenta. Begynner å komme seg nå, men det er fortsatt noen cm igjen før jeg skal felle. tror jeg skal lage rundfelling øverst så det blir en slags vest i stedet for armer og raglanfelling.

Ett lite nærbilde av ribbestrikken. Trøye inspirert av Nøstebaroppskrifta på ribbestrikka genser.

Reklamer