Hullmønstret klut…

Denne kluten strikka jeg på en along for Strikkeverden. Det er er forum for alle garngale mennesker der ute. Masse flotte mennesker som er hjelpsomme. En sted man kan dele alt og lære masse av andre. Et kjempeflott forum. Et koselig sted å «være».

Så tilbake til den kluten min da. Jeg er ganske fornøyd med den. Gadd ikke å strikke i vanlig rillestrikk da det fort blir litt kjedelig, så jeg fant en oppskrift på Ravelry man må være medlem for å bruke oppskriftene, men det koster ikke noe ). Ravelry er en flott side med masse gratis oppskrifter, men man finner også de man må betale for. Uansett så er det en fin side, men masse fine oppskrifter.

Blei ikke så aller verst denne. Håper den er like god å vaske med. Jeg strikket på pinne nr.5 med et garn som heter Bamboo ( mener jeg å huske ).

Forresten så har jeg gitt opp å strikke sokker. Så kjedelig. De er fortsatt på pinnen så jeg kommer sikkert til å strikke litt innimellom på de, men GUUUUUUUD så kjedelig… Hehe…

Jeg begynte heller på en nøstebarntrøye\genser til eldstejenta i stedet, i rooosa.. Mye morsommere 🙂

Reklamer