Magic Loop socks :)

Jaggu er det kjekt å kunne strikke med magic loop. Man trenger ikke 5 pinner og det er mye lettere å ta med seg om man skal bort å ha med seg strikketøyet… Eneste jeg sliter litt med å få til er å strikke to sokker e.l på denne måten. Ja det er mulig, men jeg har ikke skjønt helt hvordan enda, men det kommer seg vel:) Plutselig går det opp et lys for meg 🙂

Fargen på bilde nr to er veldig misvisende. Garnet er nemlig mørk lilla. Men sånn blei det bare. Dette skal bli spiralsokker til meg selv. Har også lyst til å strikke et par i tykt garn, men sliter med å finne noe som er slitesterkt, så da bruker jeg kanskje bare dobbelt av det jeg bruker nå. Gleder meg til sokkene blir ferdig.

Neste par skal bli med skikkelig spiral.. Russersokker tror jeg de kalles. Men jeg vil ha de tykke. For å bruke som kosesokker hjemme..

Reklamer